PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA - INTEGRACJA ZESPOŁU OD KUCHNI



Gotujemy po to aby integrować zespoły. Integrujemy po to, by dobrze gotować w zespole. Naszą ideą jest połączenie fascynującego świata smaków, zapachów i kuchennych tajemnic z zabawą i procesem grupowym, który może przyczynić się do integracji zespołów pracowniczych i stanowić element polityki wspierania rozwoju organizacji. Naszą ofertę kierujemy do firm i zespołów, które chcą zintegrować zespół w miłej i sympatycznej atmosferze, w zupełnie nowej przestrzeni. Warsztaty kulinarne można u nas połączyć z zajęciami fizycznymi w terenie (np. jazda konna) oraz ze zwiedzaniem minizoo i karmieniem zwierząt. Nasze propozycje warsztatów są skierowane zarówno do szeregowych pracowników jak i kadry zarządzającej. Dzięki temu jesteśmy w stanie wspólnie z działem HR i szkoleń zaplanować taki rodzaj wydarzenia, który będzie bardzo dobrze dopasowany do aktualnych potrzeb firmy.

Podczas naszych warsztatów przyświeca nam idea zdrowej kuchni, pozbawionej szkodliwych półproduktów, oleju palmowego, soli i cukru. Chcemy razem z uczestnikami na nowo odkrywać świat ziół i rozmaitych przypraw stosowanych na całym świecie. Podczas warsztatów pokażemy, że czas spędzony w kuchni może być prawdziwą przyjemnością, a zdrowa kuchnia tak naprawdę nie wymaga poświęceń, ogromnej ilości czasu czy pieniędzy. W zdrowym ciele zdrowy duch! A to przekłada się na zdrowy i zadowolony zespół!

W jednych zajęciach może uczestniczyć od 10-30 osób. Czas trwania poszczególnych zajęć od 3 do 5 godzin (jest to uzależnione od wybranej tematyki) CENA: od 1100 zł. za warsztat przy grupie 10 osób (cena może być wyższa, jest uzależniona od liczby uczestników, tematyki i czasu trwania zajęć)

KONTAKT:
Ekofarma Rybnica,
Rybnica 166
tel: 506 706 513
e-mail: ekofarmarybnica@gmail.com

Zapraszamy!



PRZYKŁADOWA TEMATYKA WARSZTATÓW:


Wkręceni w makarony

ABC fermentacji czyli wszystko o kiszonkach

Chleb nasz powszedni

Zdrowo, słodko… bez cukru.

Ale meksyk!

Kuchnia dla zabieganych.

Owoce jabłoni dla dorosłych

Bez mięsa, bez glutenu, bez cukru...czy aby na pewno bez sensu?

Francusko-karkonoskie popołudnie.

Jej wysokość kasza

Współpraca


StajniaRybnica           Przystań Twórcza           Prywatne Muzeum Klocków Lego w Karpaczu           Muzeum Konsol i Gier Video w Karpaczu